Over ons

LicenseConsult Experts

LCxp is de onafhankelijke adviseur binnen de ICT-sector en levert een diversiteit aan diensten. Zij is de expert op het gebied van softwarelicenties, contractonderhandelingen en (pre-) audits van onder andere Microsoft, VMWare, Citrix, Ivanti (RES), Oracle, Antivirus en Adobe. Ook biedt LCxp  bedrijven een helpende hand bij vraagstukken rondom compliance, IT Roadmap, TCO, IT Governance, cloud en IT-management. LCxp is gecommitteerd aan een lange termijn relatie met haar klanten. Een Quick-win is nooit het streven maar een hoge klanttevredenheid en goed ondernemerschap staan bij LCxp altijd voorop.

Opgericht in 2013, combineert LCxp gezamenlijk met alle consultants ruim 80 jaar aan kennis en ervaring in software licenties, IT Management, IT Inkoop en Compliance in een uniek Nederlands bedrijf.

Met LCxp kiest u voor een organisatie:

  • Die aantoonbaar succesvol is geweest bij vergelijkbare opdrachten, waardoor u de garantie heeft, dat uw opdracht met goed gevolg, inspiratie en kwaliteit wordt uitgevoerd;
  • Die enerzijds opdrachten zelfstandig uitvoert, maar anderzijds ook zorgt voor het verhogen van kennis en vaardigheden onder uw medewerkers.
  • Die projecten volledig onder haar eigen verantwoording leidt en begeleidt met één aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Experts voor softwarelicenties

Ons team van licentie experts beschikt over jarenlange ervaring aan zowel de klantzijde als aan de kant van Microsoft, Oracle, en bijvoorbeeld VMWare. Samen delen wij de ambitie om u helder, overzichtelijk en eerlijk inzicht te geven in de wereld van softwarelicenties. Een wereld die bijna dagelijks verandert en die onze core-business is.

Wij delen deze kennis met onze klanten. Wij zetten dagelijks onze expertise en ervaring in, om samen met de klant de meest optimale licentievorm in combinatie met de beste prijsstelling en voorwaarden te realiseren.

Wij besparen hiermee voor de klant vaak, zo niet altijd, op de uitgaven op inkoop en beheer van softwarelicenties op korte én lange termijn. Lees meer over onze missie en visie.

Volledig advies

LCxp beschikt over innovatieve tooling om uw software omgeving in kaart te brengen. En voor elke klant ziet deze omgeving er anders uit. Elke klant is uniek in de behoefte en mogelijkheden. Geen enkele case qua softwarelicenties is hetzelfde.

Wij adviseren u bij het onderhandelingsproces met de leverancier. Het werken met Resellers, reviewers, fabrikanten en auditors hoort bij onze dagelijkse werkzaamheden. Wij brengen graag ook een deskundig advies uit voor uw organisatie. Lees hier meer over onze dienstverlening of neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen we u helpen?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben? Neem gerust contact met ons op.

Wij maken de wereld van software & licenties voor u inzichtelijk en transparant.